Hvem står bag Regitzes have?

Hej, mit navn er Regitze. Jeg er blomsterbonden og personen bag den lille iværksættervirksomhed Regitzes have.

Jeg dyrker skønne bæredygtige blomster, med kærlighed til naturen. Stilen er fri og lægger op af det naturlige så hver blomst får lov til at komme til sin ret. Jeg følger sæsonen og bruger udelukkende blomster fra farmen. Det giver i sidste ende blomster, der er velduftende, friske og som undervejs i processen har gjort noget godt for bierne og miljøet. Alt i alt er ønsket at give en ren og helhjertet oplevelse. For blomsterne er en oplevelse.

Regitzes have er et univers, der er essensen af hele mig og min passion. Hvor alt har en større sammenhæng, og hvert element har sin egen historie i den sammenhæng. Naturen har sin egen cyklus, som på magisk vis skaber helhed i både mennesker, dyr og planter, når vi følger den. Derudover heles vi mennesker i naturen og af naturen - derfor er blomsterne ikke kun blomster i Regitzes have. Det er et budskab om, at tage en pause fra hverdagens ræs. Det er et budskab om at ændre på nogle af de aftryk, vi som mennesker sætter. Det er et budskab om, at hvis vi ønsker at få en helhjertet oplevelse, skal tingene komme fra et helhjertet sted. Det er et budskab om, at vi er en del af naturen og dens cyklus, og vi ubevidst eller ej reagerer på den skønhed og sammenhængskraft, som vi omgiver os med.

For Regitzes Have handler det om jorden, planterne og energien. Derfor er det også en selvfølge, at jorden er under omlægning til økologisk landbrug og der hele tiden har været dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Det er ligeledes en selvfølge at blomsterne leveres lokalt og derfor gør op med blomsterindustriens massive CO2 aftryk ift flytransport og pesticidebrug. Alt laves og dyrkes på det mest bæredygtige måde og der er en tanke bag alt. Det betyder også at de steder, hvor plastik bruges, er det ud fra accepten af, at det er det bedste alternativ og fokus på 100 % genanvendelse.