Firmaaftaler 

hos Regitzes have

Har din forretning et bæredygtigt fokus?

Så vil bæredygtige blomster dyrket lokalt være et smukt signal at tilføre. Det gælder hvis I fx er ude efter blomster til events, receptionen, medarbejderbuketter, firmagaver, eller hvis I vil ønsker at holde en workshop.

Blomsterne fra Regitzes have er 100% økologisk dyrket og er under omlægning til økologisk landbrug. Fokus på at give lige så meget og helst mere tilbage til naturen, som jeg tager er en vigtig del af min tankegang omkring dyrkningen.  

Desuden arbejder jeg ud fra et social økonomisk perspektiv og donerer igennem sommeren mange blomster til fx krisecentre og samarbejder med OUH børne og ungehospital, hvor jeg senest udsmykkede deres indgang til jul. 

 Derudover er det vigtigt for mig at arbejde med lokale virksomheder og virksomheder, som gerne aktivt gør noget positivt i den bæredygtige retning.

Jeg dyrker som udgangspunkt alt fra bunden (få planter købes alt andet fra frø)og har derfor en "slow business" med fokus på naturen og mennesket. Derfor kan der kun fås blomster i sæsonen her hos mig og jeg værdsætter at det hele er i sæson og i den volumen som marken bringer igennem året.