Kom til workshop hos Regitzes have

Gennem hele året afholder jeg workshops, hvor du kan få lov til at udfolde din kreativitet og nyde at have blomster og naturmaterialer mellem hænderne. Det gælder både blomsterbinding, kranseteknik og forspirringsteknikker.

Vi arbejder som udgangspunkt i blomsterværkstedet medmindre årstiden og vejret er med os, så står vi i det fri. Jeg sørger for materialer, blomster og kyndig undervisning i teknikker og teori. Desuden sørger jeg for kaffe og lidt sødt og du får naturligvis altid dine kreationer med hjem. Så kom med gå på mod, dejligt humør, og tilbring nogle dejlige timer med blomstersnak i et kreativt univers.  

Der er altid kun 6 personer på mine hold herhjemme. Der skal være rum og tid til alle og nærværet er altafgørende for mig. 

Hvis du kan samle en gruppe enten hos dig, din virksomhed eller her hos mig, så tilrettelægger jeg det efter jeres behov.

Workshops 2020

Bind din egen buket af havens friske blomster

På denne workshop får du mulighed for at binde din egen buket af årstidens blomster, som vil være forskellig an på, hvilken dato du vælger. Du får undervisning i  at binde i spiral og vil desuden få et kig i blomstermarken, hvor alle blomsterne er dyrket. Du får naturligvis din buket med hjem. Der bliver også tid til at få en kop kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak. Prisen er inkl blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil. Hvis vejret tillader det står vi udenfor. 
Tag gerne en vase med til blomsterne, så de får vand på vejen hjem.

Datoer:

12. august kl 19-21 - FULDT BOOKET

15. august kl 13-15 - FULDT BOOKET

19. august kl 19-21 - FULDT BOOKET 

16. september kl 19-21- NY TID


Pris: 400 kr - maks 6 personer

Lav din egen tørrede blomsterkrans

På denne workshop får du mulighed for at lave en smuk krans til håret eller til vægpynt. Det bliver med de smukkeste tørrede blomster, græsser og frøstande fra årets høst. Jeg guider dig igennem farvevalg og sammensætninger og underviser i teknikker, så alle kan være med. Der bliver også tid til at få en kop kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak. 

Prisen er inkl blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil. 

Datoer:

1. september kl 19-21

8. september kl 19-21


Pris: 450 kr - maks 6 personer

Bind din egen tørrede buket  

På denne workshop får du mulighed for at binde din egen buket af de smukke tørrede blomster, græsser og frøstande fra denne sæson. Du får undervisning i at binde i spiral, hvordan du sammensætter former og farver. Vi vil desuden få et kig i blomstermarken, hvor alle blomsterne er dyrket. Der bliver også tid til at få en kop kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak.

Prisen er inkl blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil.


Datoer:
13. september kl 13-15


Pris: 500 kr - maks 6 personer

Efterårskrans

På denne workshop binder vi en krans af årtidens holdbare materialer, som du kan bruge til hoveddøren eller andre udendørsplaceringer i den kommende sæson. Jeg vil guide dig igennem materialevalg og undervise i teknikkerne omkring kransebinding. Workshoppen er for alle. 

Prisen er inkl materialer, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil. 

Datoer:

7. oktober kl 19-21


Pris: 400 kr - maks 6 personer

Blomstersky

På denne workshop går vi all in på tørrede blomster og græsser og skaber en unik blomstersky, som kan hænge til pynt i dit hjem eller måske en butik? Vi bygger dem op på hønsetråd og str vil være omkring 30-40 cm i diameter. Jeg vil guide dig igennem materialevalg og undervise dig trin for trin i, hvordan du skaber din unikke blomstersky. Workshoppen er for alle, men da der går rigtigt meget materiale til vil der på nuværende tidspunkt kun være et enkelt hold - så det er med at være hurtig ;-) Der vil ikke være noget fast sluttidspunkt her, da der skal være plads til fordybelse uden stress så derfor ca 3 timer. 

Prisen er inkl alle materialer, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil.

Datoer:

11. Oktober kl 13- ca 16


Pris: 850 kr - maks 6 personer

Adventskrans

På denne workshop får du mulighed for at binde årets adventskrans. Den bliver lavet udelukkende i naturmaterialer som fx gran, enebær, mos, tørrede blomster og kogler. Jeg har på forhånd lavet flere inspirationskranse og hjælper med både idéer og teknikker, så vi får lavet lige den krans du ønsker. Alle kan være med. Hvis du har en adventskrans, men gerne vil have en dekoration er dette også muligt. Det skal jeg bare vide inden. 

Prisen er inkl materialer (pånær lys), undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt julesødt dertil. 

Tiderne er ca tider - sidste år var der stor forskel på, hvor "hurtige" folk var, og for at der intet pres er på er der sat rigelig tid af - det er julehygge og der skal ikke være nogen stress. Sidste år blev de revet væk, så hvis du skal med, er det med at være hurtigt. Det er så hyggeligt!

Datoer:

21. november fra 13-16- FÅ PLADSER TILBAGE
23. november fra 18.30-21.30
25. novemer fra 18.30-21.30
26. november fra 18.30-21.30 
28. november fra 13-16 -FÅ PLADSER TILBAGE


Pris: 500 kr - maks 6 personer