Kom til workshop hos Regitzes have

Gennem hele året afholder jeg workshops, hvor du kan få lov til at udfolde din kreativitet og nyde at have blomster og naturmaterialer mellem hænderne. Det gælder både når du får blomster i hænderne, kranse og frø til forspirring.

Vi arbejder som udgangspunkt i blomsterværkstedet medmindre årstiden og vejret er med os, så står vi i det fri. Jeg sørger for materialer, blomster og tager dig med ind i dennes verden af teknikker og teori. Desuden sørger jeg for kaffe og lidt sødt og du får naturligvis altid dine kreationer med hjem. Så kom med gå på mod, dejligt humør, og tilbring nogle dejlige timer med blomstersnak i et kreativt univers.  

Der er altid kun 6 personer på mine hold herhjemme. Der skal være rum og tid til alle og nærværet er altafgørende for mig. 

Hvis du kan samle en gruppe enten hos dig, din virksomhed eller her hos mig, så tilrettelægger jeg det efter jeres behov. Både i antal og hvad i ønsker at lave.

Workshops 2021

Skab din egen skærehave

På denne workshop tager jeg dig igennem processen i din egen skærehave. Vi skal nørde hele processen fra frø til blomst og jeg vil tage dig med rundt i haven, hvor du kan se dele af processen. Derudover så sår vi nogle frø, du får med hjem til egen skærehave eller altan. Du får til ca 40 planter. Vi sår i soilblockers så husk en bakke eller to de små jordklumper kan stå i.

6. Marts fra 10-12-  FULDT BOOKET
10. April fra 10-12- FULDT BOOKET

Pris: 500 kr - maks  4 personer

Buketworkshop / forår      

På denne workshop skal vi binde buketter af de skønneste forårsbebudere. Nogle af blomsterne vil jeg have høstet på forhånd, mens vi skal ud og høste resten i forbindelse med rundturen i blomstermarkerne. Derved får du muligheden for selv at høste lige præcis de blomster, som du kunne tænke dig. Efter rundturen viser jeg hvordan du binder din buket i spiral.

Prisen er inkl blomsterne og jeg sørger for økologiske kaffe/te og lidt sødt dertil.

24. April fra 13-15
15. Maj fra 13-15/FULDT BOOKET
19. Maj fra 19-21

Pris: 400 kr - maks  6 personer

Buketworkshop / sommer    

På denne workshop skal vi binde buketter af de skønneste blomster, som du selv får lov til at gå ud og udvælge og plukke i forbindelse med rundturen i blomstermarkerne. Derved får du muligheden for selv at høste lige præcis de blomster, som du kunne tænke dig. Efter rundturen viser jeg hvordan du binder din buket i spiral og vi tager en kop kaffe eller te mens blomsterne får lov til at suge vand. Tiderne ligger om eftermiddagen, så blomsterne ikke klapper sammen i den forhåbentlige sommervarme og middagssol.

Prisen er inkl blomsterne og jeg sørger for økologiske kaffe/te og lidt sødt dertil.

12. Juni fra 15-17 FULDT BOOKET
18. Juli fra 15-17


Pris: 400 kr - maks  6 personer

Blomsterworkshop /forælder-barn     

På denne workshop skal vi slippe fantasien fri og ud og høste blomster til fx at lave smukke buketter eller fine kranse. I får selv lov til at høste blomsterne og får derved også muligheden for at give fantasien frit løb mellem alle blomsterrækkerne. Når i har fået høstet blomsterne, så viser jeg jer de teknikker i skal bruge, mens blomsterne får lov til at suge vand. Og så handler det ellers om at få nogle hyggelige og dejlige timer, hvor der intet forkert kan gøres. Børn fra 5+ 

Prisen er inkl blomsterne og jeg sørger for økologiske kaffe/te og lidt sødt dertil.

13. Juni fra 13-15


Pris: 600 kr pr forælder/barn - maks  6 hold

Blomstersky workshop   

På denne workshop skal vi skabe en smuk blomstersky med naturlige materialer, som kan pynte smukt i dit hjem/butik eller lign.. De fleste blomsterskyer bliver lavet med Oasis, men da dette produkt er yderst skadeligt for vores miljø bruger jeg andre metoder, som jeg vil vise jer på denne workshop, ligesom jeg vil guide jer i, hvordan i bygger den op. Skyen vil få en str op til ca 50 cm i diameter. Det tager lang tid at skabe skyen og der går desuden rigtig mange blomster og græsser til, så der vil ikke være noget fast sluttidspunkt på, ligesom prisen er lidt højere end på de andre kurser. 

Prisen er inkl alle materialer og jeg sørger for økologiske kaffe/te og lidt sødt dertil.

13. Marts kl 10-ca 13 - NY TID KOMMER SNAREST


Pris: 850kr - maks  4 personer