Kom til workshop hos Regitzes have

Gennem hele året afholder jeg workshops, hvor du kan få lov til at udfolde din kreativitet og nyde at have blomster og naturmaterialer mellem hænderne. Det gælder både blomsterbinding, kranseteknik og forspirringsteknikker.

Vi arbejder som udgangspunkt i blomsterværkstedet medmindre årstiden og vejret er med os, så står vi i det fri. Jeg sørger for materialer, blomster og kyndig undervisning i teknikker og teori. Desuden sørger jeg for kaffe og lidt sødt og du får naturligvis altid dine kreationer med hjem. Så kom med gå på mod, dejligt humør, og tilbring nogle dejlige timer med blomstersnak i et kreativt univers.  

Der er altid kun 6 personer på mine hold herhjemme. Der skal være rum og tid til alle og nærværet er altafgørende for mig. 

Hvis du kan samle en gruppe enten hos dig, din virksomhed eller her hos mig, så tilrettelægger jeg det efter jeres behov.

Workshops 2020


Adventskrans

På denne workshop får du mulighed for at binde årets adventskrans. Den bliver lavet udelukkende i naturmaterialer som fx gran, enebær, mos, tørrede blomster og kogler. Jeg har på forhånd lavet flere inspirationskranse og hjælper med både idéer og teknikker, så vi får lavet lige den krans du ønsker. Alle kan være med. Hvis du har en adventskrans, men gerne vil have en dekoration er dette også muligt. Det skal jeg bare vide inden. 

Prisen er inkl materialer (pånær lys), undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt julesødt dertil. 

Tiderne er ca tider - sidste år var der stor forskel på, hvor "hurtige" folk var, og for at der intet pres er på er der sat rigelig tid af - det er julehygge og der skal ikke være nogen stress. Sidste år blev de revet væk, så hvis du skal med, er det med at være hurtigt. Det er så hyggeligt!

Datoer:

21. november fra 13-16- FULDT BOOKET
23. november fra 18.30-21.30 - FULDT BOOKET
25. novemer fra 18.30-21.30 - 1 PLADS
26. november fra 18.30-21.30 
28. november fra 13-16 -FULDT BOOKET


Pris: 500 kr - maks  4 personer