Kom til workshop hos Regitzes have

Gennem hele året afholder jeg workshops, hvor du kan få lov til at udfolde din kreativitet og nyde at have blomster og naturmaterialer mellem hænderne. Det gælder både når du får blomster i hænderne, kranse og frø til forspirring.

Vi arbejder som udgangspunkt i blomsterværkstedet medmindre årstiden og vejret er med os, så står vi i det fri. Jeg sørger for materialer, blomster og tager dig med ind i dennes verden af teknikker og teori. Desuden sørger jeg for kaffe og lidt sødt og du får naturligvis altid dine kreationer med hjem. Så kom med gå på mod, dejligt humør, og tilbring nogle dejlige timer med blomstersnak i et kreativt univers.  

Der er altid kun 6 personer på mine hold herhjemme. Der skal være rum og tid til alle og nærværet er altafgørende for mig. 

Hvis du kan samle en gruppe enten hos dig, din virksomhed eller her hos mig, så tilrettelægger jeg det efter jeres behov. Både i antal og hvad i ønsker at lave.

Workshops 2021
Adventskrans workshop    

På denne workshop skal vi binde eller bygge årets adventskrans. Det bliver med naturlige materialer, som fx kogler, gran, enebær, tørrede blomster osv. Jeg sørger for at have modeller klar til inspiration og så glæder jeg mig til at få nogle hyggelige timer. Der plejer at være så dejlig en stemning og de plejer at blive booket op ret hurtigt, så hvis du vil med i år, så få meldt dig til i tide❤️
Holdene er som altid små, så der er tid til at hjælpe alle. 

Prisen er inkl alle materialer og min vejledning og jeg sørger for økologiske kaffe/te og lidt sødt dertil.

20. november fra 13-16 
21. november fra 13-16 - fuldt booket
22. november fra 18.30-21.30- fuldt booket
25. November fra 18.30-21.30 - fuldt booket
26. November fra 18.30-21.30 - fuldt booket 
27. november fra 13-16 - fuldt booket

Pris: 500 kr - maks  6 personer