Kom til workshop hos Regitzes have

Gennem hele året afholder vi workshops, hvor du kan få lov til at udfolde din kreativitet og nyde at have blomster og naturmaterialer mellem hænderne. Det gælder både blomsterbinding, kranseteknik og forspirringsteknikker.

Vi arbejder som udgangspunkt i blomsterværkstedet medmindre årstiden og vejret er med os, så står vi i det fri. Vi sørger for materialer, blomster og kyndig undervisning i teknikker og teori. Desuden sørger vi for kaffe og lidt sødt og du får naturligvis altid dine kreationer med hjem. Så kom med gå på mod, dejligt humør, og tilbring nogle dejlige timer med blomstersnak i et kreativt univers.  

Hvis du kan samle en gruppe enten hos dig, din virksomhed eller her hos mig, så tilrettelægger vi det efter jeres behov.

Forårs/sommerworkshops 2020

Forspirrede planter - den nemme og tidsbesparende

Vil du gerne have din egen skærehave - men du har ikke tid eller overskud til at forspire? Så er dette lige noget for dig. Her har jeg forspiret planterne for dig, så de er klar til at komme direkte i din skærehave hvad enten det er på altanen eller i haven. Desuden vil jeg på afhentningsdagen fortælle om, pasning, plantningen samt høst af blomsterne. Jeg har sørget for mixet, så du kan skabe mange smukke buketter over sommerens løb ( det vil kunne være fx cosmos, asters, zinnia, ammi majus, statice, scabiosa, ærteblomster). 
Prisen er inkl 20 småplanter, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil.

Ved tilmelding, vi du skulle tage stilling til følgende farveskalaer:
- hvide nuancer
- fuld knald på farverne
- lilla nuancer
- lyserøde nyancer

Datoer:

13. maj kl 19-20
24. maj kl 11-12
Pris: 500 kr 


Bind din egen buket - workshop 

På denne workshop får du mulighed for at binde din egen buket af årstidens blomster, som vil være forskellig an på, hvilken dato du vælger. Du får undervisning i  at binde i spiral og vil desuden få et kig i blomstermarken, hvor alle blomsterne er dyrket. Du får naturligvis din buket med hjem. Der bliver også tid til at få en kop kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak. Prisen er inkl blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil. Hvis vejret tillader det står vi udenfor. 
Tag gerne en vase med til blomsterne, så de får vand på vejen hjem.

Datoer:

12. maj kl 19-21

24. maj kl 13-15

26. maj kl 19-21

14. juni kl 13-15

16. juni kl 19-21

19. juli kl 13-15

22. juli kl 19-21

Pris: 400 kr - maks 6 personer

Mors dags - workshop 

På denne workshop får du mulighed for at binde din egen mors dags buket af årstidens blomster. Du får undervisning i at binde i spiral og vil desuden få et kig i blomstermarken, hvor alle blomsterne er dyrket. Du får naturligvis din buket med hjem smukt pakket ind, så du kan give den videre dagen efter. Der bliver også tid til at få en kop kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak. Prisen er inkl blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te og lidt sødt dertil. Hvis vejret tillader det står vi udenfor.  

Datoer:

9. maj kl 13-15
Pris: 400 kr - maks 4 personer   

Mor - datter workshop

På denne workshop får I mulighed for at lave to smukke kranse, som enten kan bruges til håret eller, hvis moren syntes som smuk pynt til huset. I får undervisning i teknikker og fokus vil ligge på at få nogle hyggelige timer, hvor fantasien får frit spil. Vi går naturligvis også en tur i blomstermarken, hvor alle blomsterne er dyrket. Der bliver også tid til at få en tår at drikke med lidt sødt og masser af blomstersnak. Prisen er inkl materialer, blomster, undervisningen og økologisk kaffe/te/saft og lidt sødt dertil.

Alderen på datter 6+. 

Datoer:

12. juli kl 13-15

Pris: 600 kr pr mor-datter - maks 6 hold